Byggfirma Karlstad

Tura Bygg & Entreprenad AB – byggfirma Karlstad

Välkommen

Varmt välkommen till Tura Bygg & Entreprenad, en byggfirma nära Karlstad som erbjuder ett kvalitetsutbud av flera olika byggtjänster. Oavsett om du är en privatperson eller driver ett företag, så finns vi här för dig. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan prata igenom det du önskar få hjälp med. Det förmånliga rotavdraget kan du läsa om här.

VI GER DIG

Effektivitet

Tack vare lång erfarenhet och goda kunskaper inom branschen kan vi åta oss många olika typer av uppdrag. Oavsett uppdrag lägger vi fokus på att leverera arbeten med ordentliga och hållbara resultat på ett effektivt sätt.

Service

För oss är det högt prioriterat att du som kund blir nöjd över både servicen och det slutgiltiga resultatet. Av den anledningen är vi noga med att anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov. På så sätt får du hjälpen du behöver.

Kvalitet

I vårt arbete ser vi till att alltid arbeta med stor noggrannhet. Vi är noga med att genomföra arbetet på bästa sätt samt att anpassa arbetet efter kundens önskemål. Därmed kan vi uppnå kvalitativa resultat som har det där lilla extra.

VÅRA TJÄNSTER

7

Vi är ett motiverat team som alltid strävar efter förstklassiga resultat.

Vare sig du anlitar vår byggfirma i närheten av Karlstad för nybyggnation, takläggning eller plattsättning har vi ambitionen att göra dig helt nöjd. Därmed erbjuder vi skräddarsydda lösningar enligt dina behov. Vårt team arbetar ihärdigt med målet att uppnå kvalitativa resultat och på så sätt överträffa dina förväntningar. Läs mer om oss här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Tura Malsjö 25, 664 91 Grums

Maila oss

Ring oss

0703-165223

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär